tiistai 15. toukokuuta 2018

Harmagedon - ihmiskunnan historian suurin joukkoteurastus

Harmagedon - Jehova Jumalan suuren päivän sota kaiken pahuuden lopettamiseksi.
Harva todistaja ehkä kuitenkaan ymmärtää konkreettisesti mitä tämä tarkoittaa. Että mahdollisesti 99% maailman ihmisistä; miehistä, naisista ja lapsista surmataan ja vain Jehovan todistajat, eli noin 1‰ väestöstä selviytyy. Suurin osa näistä miljardeista kuoleman ansaitsevista ihmisestä on hyviä ja vilpittömiä ihmisiä - ihmisiä, jotka eivät ole tehneet mitään muuta väärää kuin että eivät ymmärtäneet Jehovan todistajien uskon olevan totuus.

"Ruumiita on kaikkialla." "Jehovan surmaamia on sinä päivänä maan äärestä maan ääreen."


Toki tiedän, että todistajien mukaan emme voi tietää ketkä kaikki selviytyvät, että Luoja näkee sydämen ja siten vain hän voi tuomita ihmiset.
Tosiasia kuitenkin on, että hallintoelimen, järjestön ja kirjallisuuden mukaan miljoonat ja taas miljoonat ihmiset menettävät henkensä harmagedonissa. Lisäksi vaikuttaa siltä, että hallintoelin nauttii asialla mässäilyllä ja sävy, jolla harmagedonista puhutaan on kovin kuvaileva ja peloitteleva.
Tutustuessa "maailman ihmisiin" sekä matkustellessa muutenkin kuin konventtimatkojen puiteissa alkaa ymmärtämään miten kamala ajatus olisi että monia, mitä mukavampia ja hyväsydämisimpiä ihmisiä kohtaisi tuho vain siksi, että eivät ole syntyneet Jehovan todistaja - perheeseen, etteivät ole todistuskärryn ohi kävellessään ymmärtäneet että siinä on maailmankaikkeuden ainoa totuus tai etteivät ole todistajien käydessä ovella ymmärtäneet asian tärkeyttä.

"Katsohan, Olin Vietnamin sodassa lääkintämiehenä. Olen nähnyt mitä ihmisille tapahtuu siellä.. Voit nähdä siitä teevestä jotain, mutta ennen kuin haistat ihmislihan palamassa helikopterionnettomuuden jäljiltä, ihmisiä kuin makkaroita grillissä, mustuneina ja kahtia halkaistuna. Minä tiedän mitä on tulossa Harmagedonissa. Paljon kuolleita ihmisiä. Paljon kuolleita ihmisiä.
Joten on erittäin kiireellistä meille siirtää huomio itsestämme ja mennä auttamaan niin monia ihmisiä kuin voimme koska kun se tulee, se tulee olemaan turruttava. Ajattelet että rekan alle jääneen peuran näkeminen on järkyttävää? Ajattele ihmisiä sillä tavalla. Siitä tulee turruttavaa." Hallintoelimen jäsen Anthony Morris

Raamatun Harmagedon, siten kuin Jehovan todistajat sen tulkitsevat herättää kuitenkin enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.
  • Onko todella tarpeen pelotella ihmisiä näin? Eikö Luoja haluaisi että häntä palvotaan rakkaudesta, ei pelosta? Jos rakkaudesta, miksi tämä pelottelu?
  • Iso osa maailmasta ei ole koskaan kuullutkaan "totuutta", isossa osassa maailmaa todistajien osuus on niin pieni, että on hyvin epätodennäköistä koskaan törmätä Jehovan todistajaan. Mitä heille tapahtuu harmagedonissa?
  • Maailmassa on tuhansia uskontoja, mielestäni on kohtuutonta pitää vastuullisena yksilöitä siitä, etteivät ole osanneet näistä kaikista päätyä oikeaan uskontoon sillä pienellä otannalla minkä jokaisesta näkevät. Mitä tapahtuu toisen uskonnon edustajalle, joka yhtä vilpittömästi ajattelee palvovansa tosi Jumalaa hänen vaatimallaan tavalla?
  • Miksi aiemmin kuolleet saavat ylösnousemuksen, mutta viimeisinä päivinä eläneet ja siten harmagedonissa kuolleet eivät saa? Eikö ole epäoikeudenmukaista että se, mihin kohtaa ihmiskunnan historiaa olet syntynyt voi merkitä sinulle joko ikuista elämää tai ikuista kuolemaa?
  • Miksi lapset kuolevat vanhempien mukana harmagedonissa? Tätä ei kirjallisuudessa suoraan sanota, mutta viitataan sen olevan todennäköistä.

Puhu perustellen - kirja, s. 64-69

  • Jos Jumala on rakkaus, eikö hän pysty toteuttamaan kaiken pahuuden loppua muuten kuin julmalla ja järkyttävällä tavalla, jossa henkensä menettäneet kärsivät, pelkäävät ja mahdollisesti heidän lihansa mätänee heidän vielä elossa ollessaan? Jos hänen tarkoituksensa täyttyminen vaatii muiden kuin Jehovan todistajien kuolemaa, eikö sen voisi toteuttaa rakkaudellisemmin?

Kuvat harmagedonista ovat Vartiotorniseuran kirjallisuudesta.


 
"Hänen silmänsä mätänevät kuopissaan ja hänen kielensä mätänee pois suussaan." Hallintoelimen jäsen Gerrit Lösch

"Mahdollisesti tällä on kuvainnollinen täyttymys, mutta hyvin mahdollisesti myös kirjaimellinen täyttymys."

  • On tutkittu ja todettu, että vanhempien uskonto säilyy vahvana lapsille. Ei pelkästään todistajien kohdalla, vaan globaalisti kaikissa uskonnoissa. Ja yhtälailla kuin todistajat, he myös vilpittömästi uskovat olevan ainoassa oikeassa uskonnossa. Miksi moinen vilpittömyys ansaitsee kuoleman harmagedonissa?


"Koska, olemme maininneet, että Harmagedonissa miljardit ihmiset kuolevat, ja heidät täytyy haudata."
"Raamattu antaa ymmärtää profetiassaan, että tulee olemaan veljien ja sisarten ryhmiä, jotka eivät tee pitkään aikaan mitään muuta (kuin hautaavat ruumiita)."

Nämä onnekkaat eivät kuuluu siihen ryhmään, jotka käyttävät paratiisin ensimmäiset vuodet miljoonien miesten, naisten ja lasten ruumiiden hautaamiseen. Sen ryhmän jäseniä ei ehkä hymyilytä yhtä paljon.
Lähteet
www.jw.org
www.wol.jw.org
www.jwfacts.com
www.jw.survey.org 

1 kommentti:

  1. Pragmatic Play 4D Slot Machine 카지노 가입 쿠폰 카지노 가입 쿠폰 메리트카지노 메리트카지노 828Lucky Star Casino Bonus Codes 2021 | $5,000 Matched Free Spins

    VastaaPoista

Lasten ja nuorten suojeleminen hyväksikäytöltä - mitä Jehovan todistajien järjestö tekee?

Jehovan todistajien järjestö on kautta historiansa tuonut vahvasti ilmi katolisen kirkon lasten hyväksikäyttöskandaalin. Sitä on käyt...